Cele mai vândute

Nici un produs cel mai vândut momentan

Securitatea casei în 2021: Ce înseamnă sistem de supraveghere inteligent?
Un sistem de securitate a casei nu este ceva pe care îl cumperi fără să faci o mulțime de cercetări în prealabil.
citeste mai mult...
6 gadgeturi fitness care te ajută să-ți intri în formă mai repede ca oricând
Care este obiectivul tău de fitness? Îți dorești să slăbești, să îți tonifici musculatura corpului sau pur și simpl [...]
citeste mai mult...

Opinii Clienti

 • Sebastian

  Hi, just wanted to say thanks! How lovely to write a hand written note - plus - thanks for the discount! :-)

 • Alexandra (Rosiori)

  Am fost foarte multumita de calitateate produselor si recomand acest shop!

 • Razvan, Bucuresti

  Am primit produsul in bune conditii. Felicitari pt cartea postala scrisa de mana.

 • Ramona, Bucuresti

  Multumesc mult pentru rapiditatea cu care mi-ati onorat comanda si pentru mesajul din coletul primit :-).M-ati surprins placut :-)

 • Sorin, Bucuresti

  Am ramas placut surprins de serviciile dvs., felicitari :)

 • Alexandra, Bucuresti

  Am primit comanda, in timp util, si mesjaul dragut. Va multumesc frumos!

 • Abdel, Cluj

  Felicitari pentru serviciile profesioniste si pentru grija de a trimite o nota personalizata, de mana. O sa recomand site-ul si altora!

 • Bianca, Bucuresti

  Am primit comanda si vroiam sa va multumesc frumos pentru promptitudine si atentie la detalii, precum si pentru discount-ul oferit.

 • Sorin, Bucuresti

  Va multumesc pentru amabilitatea de a cauta la solicitarea mea produsul “Polar Balance” la importator si pentru promptitudinea livrarii!

 • Anca, Timisoara

  Am fost plăcut surprinsă că am fost sunată imediat dupa ce am făcut comanda pentru a clarifica niște detalii la care nu ma gandisem

 • Ana, Bucuresti

  Tocmai am primit coletul., multumesc pentru rapiditate si promptitudine, dar mai ales pentru ca ati gasit timp sa imi scrieti cateva gânduri bune

 
 

Transportul

Veti primi bunurile comandate in termen de 1-5 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii. In perioadele de varf pentru cumparaturi si in perioadele de reduceri, livrarea ar putea dura mai mult.

Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei peste comenzile de 250 de lei. 
 

Informatii privind exercitarea dreptului de retur.

În conformitate cu legislația europeană, consumatorul are dreptul sa notifice în scris Distribution Services Management SRL ca renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestaților de servicii, de la încheierea contractului. 

Returnarea produselor trebuie sa se facă împreună cu toate accesoriile, consumatorul suportând cheltuielile de expediție conform legilor românești. În conformitate cu legea română consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor.

În măsura posibilului, recomandam ca clientul sa utilizeze ambalajul original, acest lucru limitând posibilitatea de deteriorare a bunul în timpul transportului. Recomandăm să ne trimiteți contul dvs. IBAN o dată cu cererea de retur, pentru a putea să procesăm plata returului în mod rapid. 

Prezentul articol este valabil doar în condițiile în care clientul este persoana fizica, în conformitate cu legislația romana privind încheierea contractelor la distanta.  

Cum returnez un produs?

In 3 pasi simpli. Iata care sunt acestia:

 1. Completati acest Formularul de retur si in felul acesta ne anuntati ca vreti sa returnati unul sau mai multe produse din comanda. Formularul de retur este doar un model si nu este obligatoriu.

In cazul in care produsele care ajung la noi prezinta zgarieturi sau daune vizibile ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor.

Atentie 1: Produsul trebuie sa contina toate componentele, ambalat corespunzator pentru transport, pentru a evita orice daune. 

Atentie 2: Pachetul va fi trimis fara ramburs, pentru ca el ajunge in depozitul nostru, unde nu exista caserie sa se achite catre curier.  

Atentie 3: Dacă dumneavoastră doriti sa returnati un colet trebuie sa o faceti prin intermediul unei firme de curierat, nu se accetă coletele trimise prin POSTA.

 2. Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastră, vor fi expediate IN STAREA IN CARE AU FOST PRIMITE, inapoi la firma Distribution Services Management, Alba Iulia, str. Regina Maria, nr. 2,birou 15, Jud. ALBA pe propria cheltuială. Pe documentul de transport te rugam sa completezi si numarul de telefon de la depozit: +40 373 811 745

3. Coletul a ajuns la noi, il verificam, va anuntam ca este totul in regula si va facem plata.  Dupa ce vom receptiona coletul, va vom trimite o notificare email/ telefon si va vom efectua plata aferenta returului.

Iti vom returna contravaloarea produsului in termen de 14 zile calendaristice. 

Va rugam sa pastrati dovada de expediere a coletului returnat pana la incheierea procesului de analizare a eventualelor reclamatii, iar în cazul produselor returnate pana la momentul rambursarii banilor.

Aceasta politica de retur este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online gadgetway.ro